Termékek Menü

Hepco & Becker

HEPCO & BECKER SZERSZÁMTÁSKÁK SZÉLES VÁLASZTÉKA

A logóban lévő rinocérosz bőre a cél, ha a szerszámtáskák tartósságáról és szívósságáról van szó. A motoros oldaltáskáiról is méltán híres német cégnek mi a szerszámtáskáit áruljuk.

A SOLID termékcsalád

A Solid termékcsalád a Hepco & Becker cég legerősebb, kemény polipropilénből készült szerszámtáskáit foglalja magába. Ezek a kofferek nemcsak vízállóak, de gyakorlatilag légmentesen zárnak. Annyira légmentesen, hogy külön szelepet is szereltek rájuk, a külső és belső nyomáskülönbség kiegyenlítésére. Ennek a szelepnek különösen repülőutaknál van fontos szerepe.

A zárak két oldalán lakatszemek vannak kialakítva, lakat vagy plomba számára.

 

A kofferek súlya is tiszteletet parancsoló, üresen is 6 kiló körüli, de hát nem spórolták ki belőle az anyagot, és a tökéletes védelemnek ára van. Nem a sportújság és a tízórai hordozására találták ki ezeket a koffereket, hanem igen értékes műszerek, sérülékeny és drága alkatrészek gyors és biztonságos célbajuttatására.

A biztonságos hordozás lényeges eleme a Solid kofferek speciális szivacsbélése. Ez nem egybefüggő szivacstábla, hanem apró szivacshasábok elővágott, lazán összefüggő tömege, amelyből könnyen ki lehet tépni az elhelyezendő tárgy alakjának megfelelő részt.

A sérülékeny alkatrész, vagy érzékeny műszer elehelyezése mellett hagyományos kéziszerzámok elhelyezésére is lehetőség van, ha a Solid kofferek szerszámtartó betétekkel ellátott változatát választjuk.

A legnagyobb, 00 5650 8019 jelzésű modell gurulós változat, kerekekkel és egy második, kihúzható fogantyúval.

A CHICAGO CASE termékcsalád

Szintén törhetetlen és repülésbiztos termékcsalád, melyet amerikában gyártanak. Minden modell gurulós, csapágyazott kerekekkel, plusz húzófogantyúval és számzárral.

Szivaccsal töltött változatai az úgynevezett "kockás" szivacsbélést kapják.

A ROBUST termékcsalád

A Robust kofferek, mint nevük is mutatja, igen robosztusak. Lazán elfér bennük egy fél szerelőműhely. A Robust koffereket egy méretben, és három változatban gyártják. Az alapváltozaton kívül van egy szerszámlapokkal jobban felszerelt és egy üres változata is.

A FUTURE termékcsalád

A Future szereszámkofferek jellegzetes bordázattal rendelkeznek, amely nem csak esztétikus külsőt biztosít, de egyben a sima falnál erősebb, a deformációnak jobban ellenálló konstrukció is. Az ABS PRO anyagból, Németországban készülő szerszám kofferek egy harmadik, középső számzárral is el vannak látva. Két üres, két szerszámtartó lapokkal szerelt és egy speciális, 180°-ban kihajtható fedelű változatban készülnek.

A CLASSIC termékcsalád

Klasszikus vonalvezetésű keményfedelű ABS PRO anyagból készült kazettatáskák. A modellek alapmérete egységesen 460x310 mm (belméret), különbség csak szélességükben (vastagságukban) van, mely értéke 140-160-180-200-240 mm lehet. Üres és szerszámtartó lapokkal szerelt kivitelben egyaránt készülnek.

A BUDGET termékcsalád

Az Budget termékcsalád modelljei, főleg a számzáras változatok emlékeztetnek leginkább a klasszikus irattáskákra "diplomatatáskákra". A középen végighúzódó vastag fémkeret nemcsak merev vázat ad, de elegáns külsőt is kölcsönöz. A modellek általában üres, szivaccsal töltött és szerszámlapos változatban is megvásárolhatóak. A legnagyobb modell gurulós kivitelben készül.

A BASIC termékcsalád

A Basic termékcsalád melynek fogantyúja ezüstszínű, három szerszámkofferből áll. Az alapmodellt egy nagyobb, középső számzárral is ellátott, illetve egy gurulós-számzáras modell követi. A számzár középső harmadik zárként funkcionál kiegészítve a két szélső kulcsos zár szerepét.

A POLYTEX termékcsalád

A táskák alapanyaga egy igen erős, vastag, szövött, műszálas szövet, mely tetszetős vidám kék színű betétekkel kombinált, könnyű, strababíró és ezzel együtt a legalacsonyabb árfekvést teszi lehetővé. A klasszikus táska konstrukció mellett a szövött anyag nemcsak a hátizsák kialakítást lehetővé teszi, de övtáska, oldaltáska, és szerszámtartó mappa készítésére is alkalmas.

A modellek között van laptop elhelyezésére is alkalmas szerszámtáska.

A praktikus hátizsák modell könnyű, benne igen sok szerszámnak jut hely, és hordása is sokkal könnyebb egy kofferénál.

A FAVORIT termékcsalád

A favorit szerszámkofferek alapanyaga a már apáink és nagyapáink által is nagy becsben tartott, jó öreg, elnyűhetetlen marhabőr. Ez a termékcsalád rendelkezik a legtöbb modellel. Általában jellemző, hogy a táskák élei vasaltak, és egyik oldaluk lehajtható, a könnyebb hozzáférés érdekében, de van modell, amelynek mindkét oldala lehajtható. A táskák zárásáról a kulcsra is zárható klasszikus táska-csatt illetve a normál övcsatt valamelyik kombinációja gondoskodik. Több modell válszíjjal is hordható.

***********************************************************************************