Termékek Menü

MIB Messzeug Germany


A németországi Spangenbergben lévő mérőeszköz cég, a méréstechnika minden területére ajánl mérőszközt, mérőműszert.
A MIB épülete Németországban:

A MIB Messzeuge Germany GmbH tiszteletet parancsoló háromszázoldalas katalógussal rendelkezik, amelyben tizenhárom fejezetre bontva a létező összes mérőeszköz bő választékkal szerepel.
1-2 fejezet. A tolómérők két fejezetet is kaptak a katalógusban, normál "zsebtolómérőkre" és speciális, akár 3000 mm-es nagyságot is képviselő "műhelytolómérőkre" osztva ezt a mérőeszköz csoportot.
 

Ebben a két fejezetben a legegyszerűbb klasszikus rögzítócsavaros analóg tolómérőktől kezdve, az órás tolómérőkön keresztől, a legmodernebb digitális csepp- és porálló speciális tolómérőkig a mai tolómérő választék minden képviselője helyet kapott. A cég programjában balkezes tolómérő éppúgy szerepel, mint a legmodernebb, adatkimenetes, számítógéphez köthető tolómérő változat.

3. fejezet. Ebben a fejezetben, az előző mérőeszköz csoporthoz konstrukciójukban igen hasonló mélységmérők, illetve berendezésekbe beépíthető tolómérők tartoznak.
 

4. fejezet. A klasszikus hosszmérőeszözöket bemutató katalógusrészt a mikrométerek zárják. A mikrométerek között szintén vannak analóg és digitális modellek. Nem hiányoznak a mikrométer készletek sem, és természetesen találunk a MIB katalógusában speciális mikrométereket is.
 

Az 5. az optikai fejezet, melyben a nagyítók és mikroszkópok kaptak helyet.
 

A 6. fejezetbe a különféle indikátorórák, mérőórák furatmérők tartoznak.
 

A 7-8. fejezet a talpas és sima derékszögek 60 fokos és 45 fokos szögek a különféle körzők, és szögmérők tárháza.
 

A 9. fejezetbe tartoznak a mérőhasábok, mérőcsapok.
 

10. fejezetbe kerültek a mérőóra állványok, prizmák, és a vízmértékek hagyományos és digitális változatai.
 

11-12-13. fejezet lényegében a vonalzók, sablonok, mérőszalagok alkotják, de ide kerültek a menetes és dugós idomszerek is.
 

A MIB Messzeuge Germany mérőeszközeit évek óta forgalmazzuk. A 2012-es katalógusuk pdf formátumban letölthető a "Katalógusok" fül alatt megnyíló lapról. Válassza ki a katalógusból a kívánt mérőeszközt, és mi beszerezzük Önnek. Bármilyen MIB termékről készséggel adunk felvilágosítást, árajánlatot.